MHP’li belediyeden çiftçilere skandal TMO mesajı

Kayseri’de MHP’li Özvatan İlçe Belediyesi, Toprak Mahsulleri Ofisi’nden (TMO) randevu alamayan çiftçilere skandal bir mesaj gönderdi. Belediye çiftçilerin AKP ilçe başkanlığına gitmelerini istedi.

GÜNDEM 17.08.2022, 16:10
MHP’li belediyeden çiftçilere skandal TMO mesajı
Kayseri'de yönetimi MHP'de olan Özvatan İlçe Belediyesi, Toprak Mahsulleri Ofisi'nden (TMO) randevu alamayan çiftçilere tepki çeken bir mesaj yolladı.
MHP'li Özvatan Belediyesi mesajında, “Toprak Mahsulleri Ofisi'nden (TMO), arpa, buğday randevusu sırası alamayan vatandaşlarımızın  AK Parti İlçe Başkanlığı'na isimlerini yazdırmaları önemle rica olunur” açıklamalarını kullandı.

MHP'li Özvatan Belediyesi'nin çiftçilere gönderdiği skandal mesaja tepki gösteren İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, “AKP Özvatan İlçe Başkanı belediyeden önce mesajı kendi sosyal medya hesabından paylaştı. AKP'li başkandan sonra da MHP'li belediye de  ilçede sistemlerinde kayıtlı tüm çiftçilere bu mesajı gönderiyor. Toprak Mahsulleri Ofisini de kapatın AKP‘li il ve ilçe başkanlarına direk bağlayın. Ne diyelim tuz kokmuş tuz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı