MHP'li Erkan Hançer'in katil zanlısı kim olduğu belirlendi, tutuklandı

MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer'i silahla vurup öldüren zanlının 31 yaşındaki Ö.D. olduğu belirlendi. Zanlı, tutuklandı.

ASAYİŞ 01.10.2022, 21:30
7
MHP'li Erkan Hançer'in katil zanlısı kim olduğu belirlendi, tutuklandı
İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde silahla vurularak yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer'in katil zanlısı Esenyurt'ta yakalandı.
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, Hançer'i evinden çıkıp aracına bineceği sırada silahla vuran zanlının Ö.D. (31) olduğu belirlendi.
Zanlının yerini de tespit eden ekipler, Ö.D'yi Esenyurt'ta yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.
Yapılan araştırmada, Erkan Hançer'in 2002'de Kars'ta işlediği cinayetin ardından olayın kan davasına dönüştüğü ve silahlı saldırının da bu nedenle gerçekleştirildiği belirlendi.
Erkan Hançer, 27 Eylül'de Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi'nde silahla vurularak yaralanmış, ambulansla Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Hançer, 4 gün sonra hayatını kaybetmişti.
Hançer'in cenazesi, bugün ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Samandıra Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı