MHP'li Semih Yalçın, Bahçeli'nin Erdoğan eleştirilerini böyle savundu!

MHP'li Semih Yalçın, Bahçeli'nin Erdoğan eleştirilerini, "Kimse eski hadiseler üzerinden bugünü tahlile yeltenmesin. Her dönemin kendi dinamikleri var" diyerek savundu.

GÜNDEM 07.04.2021, 20:15
12
MHP'li Semih Yalçın, Bahçeli'nin Erdoğan eleştirilerini böyle savundu!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in eleştirilerine yanıt verdi.
Muhalefetin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Erdoğan'ı eleştirdiği açıklamaları hatırlatmasına da değinen Yalçın, "Kimse eski hadiseler üzerinden bugünü tahlile yeltenmesin. Her dönemin kendi dinamikleri var" dedi.
Yalçın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaları şöyle sürdürdü:
Sözde milliyetçiliğini öne çıkarıp zillet ittifakına zarar vermesin diye “üçüncü ve alternatif ittifak” sopasıyla zapturapt altında tutulan İP taifesi havuçtan mahrum olmamak için çarnaçar MHP aleyhtarlığını sürdürüyor.
İP Müdiresinin gerek emekli amiraller gerekse eve dönme geyikleri üzerinden MHP Lideri Sayın Bahçeli’ye yönelik saygısız ve seviyesiz ithamlarının arkasında, zillet ittifakından tart edilme ve 2023’de parlamento dışında kalma korkusu yatıyor.
Biz bu filmi 2010’da, 2011’de ve 2018’de gördük. FETÖ ve destekçileri o zamanlar Sayın Devlet Bahçeli aleyhtarlığı yolunda rüzgâr ekti, lakin fırtına biçti. MHP Liderinin kararlılığına ve caydırıcılığına, milletimizin partimize teveccühüne herkes şahit oldu.
Şimdi kudurmuş gibi partimize saldıranlar; Sayın Devlet Bahçeli’nin sarsılmaz duruşuna yeniden tanık olmakla kalmayacak, yarın yine millet iradesinin MHP ve Cumhur İttifakından yana tecelli ettiğini görecekler.
MHP’ye dönük salvolar karşısında bir adım geri çekilmeyiz. Saldırılar, sadece kararlılığımızı biler. Kimse eski hadiseler üzerinden bugünü tahlile yeltenmesin. Her dönemin kendi dinamikleri var. Geçmiş koalisyonların anlaşmazlık ve çözümsüzlükleri artık yok.
Üstelik artık halkın çoğunluğunun oyunu almış istikrarlı bir iktidar ve gücünü millî mutabakattan alan Cumhur İttifakı var. Kısır çekişmelerle sonuç alacağını uman suni kriz tellalları beyhude yırtınıyor. Maazallah bir yerlerini parçaladıklarıyla kalırlar."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı