MHP'li Yalçın: Emre Yüksel isimli bir çalışanımız yok

MHP'li Semih Yalçın, Sinan Ateş suikastı soruşturmasında bugün gözaltına alınan Emre Yüksel'in özel kalem müdürü olmadığını açıkladı.

GÜNDEM 25.01.2023, 19:10
8
MHP'li Yalçın: Emre Yüksel isimli bir çalışanımız yok
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Sinan Ateş suikastına ilişkin bugün gözaltına alınan 3 isimden Emre Yüksel'in, özel kalem müdürü olduğu iddiasına ilişkin "Herhangi bir sıfatla Emre Yüksel isimli bir çalışanlarının bulunmadığını" açıklamasını yaptı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, bugün sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yer alan "MHP genel başkan yardımcısının özel kalemi Emre Yüksel gözaltına alındı" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığını savundu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "MHP Genel Merkezi'nde genel başkan yardımcılarının özel kalem kadrosu olmadığı gibi genel merkezde veya TBMM MHP Grubu'nda herhangi bir sıfatla Emre Yüksel isimli bir çalışanımız bulunmamaktadır. Geçmişte de böyle bir çalışanımız olmamıştır. Bu husus, devletin SGK kayıtlarından da açıkça anlaşılabilir. Haberler tamamıyla gerçek dışıdır." açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı