MHP'nin 2014'te yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı

MHP lideri Bahçeli bu gün yaptığı açıklama da sosyal medyanın denetlenmesi gerektiğini ifade etti. Ancak MHP'nin resmi sosyal medya hesabından 2014'te yapılan paylaşım ortalığı karıştırdı

SİYASET 01.09.2022, 18:55
4
MHP'nin 2014'te yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MYK toplantısında yaptığı konuşmada, "Sosyal medyanın denetim altına alınması şarttır. Sosyal medya ile provokasyona millet izin vermez" ifadelerini kullandı.
Bahçeli'nin bu sözleri üzerine MHP'nin 2 Ağustos 2014'te yaptığı bir paylaşım sosyal medya kullanıcıları arasında gündem oldu.
MHP'nin resmi twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Vaktiyle Aday Erdoğan'a demediğini bırakmayan, Genel Başkanı olduğu partisini satan Süleyman; ÇapsızAKPninSOYSUZSözcüsü HADDİNİ BİL...!" ifadeleri yer alıyor.

MHP'nin AKP ile ittifak kurmadan önce çok sert sözlerle AKP'lileri ve Tayyip Erdoğan'ı eleştirdiği biliniyor.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ında Ülkücüler için “Bunlar milliyetçi falan değil, bunlar ırkçı, bunlar ayrımcı. Bunlar kafatasçı. Bunların milliyetçiliği nasıl bir şey biliyor musunuz? Bunlar önünü kestikleri adamın sağcı mı solcu mu olduğunu öğrenmek için ne derler biliyor musun? ‘Fatiha’yı oku.’ Sonra da yanlarındaki arkadaşlarına dönüp ‘doğru okudu mu’ diye sorarlar.” demişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı