MHP’ye istifa şoku! Zehir zemberek sözlerle istifa etti

MHP Söğüt İlçe Başkanı Ali Tekin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada zehir zemberek sözlerle istifa etti.

GÜNDEM 20.05.2022, 01:15
2
MHP’ye istifa şoku! Zehir zemberek sözlerle istifa etti
MHP Söğüt İlçe Başkanı Ali Tekin, MHP Bilecik İl Yönetimini ‘fitne fesat’ ile suçlayarak sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıkladı.
Ali Tekin, “MHP Söğüt teşkilatına üvey evlat muamelesi yapıldığından dolayı…istifa ediyorum” dedi.
MHP Bilecik İl Yönetimi’nin MHP’li Söğüt Belediye Başkanı yerine başka bir başkan aradığını ve kendisini yok saydığını iddia eden Tekin, MHP Bilecik İl Yönetimi’nin parti üyeleri arasında fitne tohumları ekmekle suçlayarak istifa etti.
Facebook hesabından istifasını duyuran Ali Tekin’in paylaşımı şöyle:

“Kazandığımız yerel seçim ve sonrasında liderimizin beynimin yarısı dediği Ertuğrulgazi diyarı Söğüt te üç hilalin dalgalanmasına katkıda bulunmak nasip oldu. Fakat şuan gelinen noktada il yönetimin ilçemizde yapmış olduğu fitne fesat ve yine il yönetimin üç hilalli sancağımızın ilçemizde oy kaybına sebeb olacak davranış ve tutumları.Mevcut belediye başkanı var iken Başkan aramak mevcut ilçe başkanı var iken yok saymak.İlçemizde parti üyeleri arasına fitne tohumları ekilmesi ve teşkilatımızda ayrışmalara sebep olmaları ve bu vesile ile partimizde oy kaybına sebebiyet verdiğini görmem üzerine MHP Söğüt teşkilatına üvey evlat muamelesi yapıldığından dolayı canımdan daha çok değer verdiğim davamın Söğüt ilçe başkanlığından istifa ediyorum. Ali Tekin."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı