Son Dakika

MHP'ye 'yavru muhalefet' demişti! O da TRT'den istifa etti

TRT'de İbrahim Eren'in vedasının ardından sular durulmuyor. Uzun yıllardır TRT bünyesinde çalışan ve MHP'ye 'yavru muhalefet' diyen Mustafa Alcan da kurumdan istifa etti.

GÜNDEM 02.08.2021, 19:25
27
MHP'ye 'yavru muhalefet' demişti! O da TRT'den istifa etti
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nda (TRT) geçtiğimiz haftalarda Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren görevden alınmış, Genel Müdürlüğe Mehmet Zahid Sobacı, Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Ahmet Albayrak atanmıştı.
TRT'de yaşanan İbrahim Eren depreminin ardından kurumdan bir bir istifa haberleri gelmişti. Son olarak geçen yıl Temmuz ayında da TRT Genel Sekreterliği’ne atanan deneyimli isim Mustafa Alcan'ın istifa ettiği ortaya çıktı.
MedyaRadar'ın haberine göre Mustafa Alcan, TRT'de uzun yıllar boyunca spikerlik yapıyordu.
Daha önce İngiltere’den dönüş yapan ve Uluslararası Yayınlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Fatih Er de Londra’ya geri gönderilerek müdür yardımcılığı görevinden alınmıştı.
TRT World Kanal Koordinatörü Selim Atalay’la da yeni yönetimin göreve gelmesinden bir süre önce yolların ayırmıştı.
Öte yandan Mustafa Alcan daha önce MHP'ye 'yavru muhalefet' dediği için TRT'de görevine son verilmişti. MHP’ye hakaretten kovulan Alcan, TRT'ye Genel Sekreter olarak atanmıştı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı