Miguel Crespo, A Milli Takım'ı seçebilir mi?

Miguel Crespo'nun Türkiye A Milli Takım forması giyip giyemeyeceği merak konusu. Crespo, Türkiye için oynayabileceğini söylemişti. Peki böyle bir durum gerçekleşebilir mi?

SPOR 14.11.2022, 14:55
Miguel Crespo, A Milli Takım'ı seçebilir mi?
Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo, hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi'nde gösterdiği formla dikkat çekmeye devam ediyor. Crespo, geçtiğimiz günlerde Türkiye A Milli Takım formasını giyebileceğini de söylemişti.
Portekiz Milli Takımı kadrosunda yer almakta zorlanan Miguel Crespo, "Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'na gidemeyeceğim için hayal kırıklığı yaşamadım. Portekizli çok oyuncu var, bir gün çağrılmak için ben çalışmalarıma devam edeceğim. Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse oturup ailemle değerlendirmem gerekir. Portekiz'de oynamanın hayalini kuruyordum ama Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse tabii ki mutlu olurum." açıklamalarını yapmıştı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ise Crespo konusunda görüşlerini paylaştı. Kuntz, Portekizli orta saha için "Zamanı gelirse Türk vatandaşı olursa bu konu hakkında bir düşünce sarf edebiliriz." sözlerini kullandı.
26 yaşındaki futbolcu, bu sezon sarı lacivertli forma ile toplam 20 maça çıkarken 2 gol, 2 asistlik bir performans gösterdi. Formda futbolcu, kariyeri boyunca Portekiz'in genç ve as milli takımına seçilmedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı