Miguel Crespo kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Fenerbahçe, Miguel Crespo ile transfer görüşmelerinin başladığını açıkladı. Peki Türkiye kamuoyunda çok fazla tanınmayan Miguel Crespo kimdir? Miguel Crespo kaç yaşında? ve Miguel Crespo nereli?

SPOR 04.09.2021, 20:00
10
Miguel Crespo kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Transfer döneminin hareketli takımı Miguel Crespo ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Futbol severelerin pek tanımadıpı oyuncu da merak edilmeye başlandı. Peki Miguel Crespo kimdir? Miguel Crespo kaç yaşında? Miguel Crespo nereli? Miguel Crespo nerede oynuyor? Miguel Crespo'nun kaç golü var? Miguel Crespo'nun kaç asisti var? Miguel Crespo hangi takımlarda oynadı? İşte Miguel Crespo hakkında merak edilenler...
Fenerbahçe yapılan açıklamada, "Kulübümüz, GD Estoril Praia Kulübü’nde forma giyen Portekizli futbolcu Miguel Crespo ile transfer görüşmelerine başlamıştır. 1996 doğumlu orta saha oyuncusu, görüşmeleri sürdürmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere 5 Eylül Pazar günü İstanbul’a gelecektir" denildi. 
Futbol severler, bu açıklamanın ardından 'Fenerbahçe'nin yeni transferi Miguel Crespo kimdir?' sorusunun cevabını aramaya başladı.
Miguel Crespo kimdir?
Fransa'nın Lyon şehrinde doğan 24 yaşındaki Crespo, Portekizli. Crespo, merkez orta sahanın yanı sıra on numara ve orta saha sol pozisyonunda da görev yapıyor. Crespo 2019 yılında Braga B takımından bedelsiz olarak GD Estoril Praia'ya gitmişti.
Orta sahanın merkezinde oynayan Crespo, orta sahanın solunda ve on numara pozisyonlarında da oynadı. kariyerinde şu ana kadar 115 maça çıkan Crespo, 12 gol atarken 9 da asist yaptı.
Crespo, Estoril formasıyla 60 maça çıktı ve 9 gol atıp, 5 de asist yaptı.
Miguel Crespo'nun geçen sezon Estoril formasıyla Portekiz İkinci Ligi'nde yakaladığı istatistikler:
Maç: 30
Gol:5
Asist: 3
İsabetli şut: 11
Rakip ceza sahasında topla buluşma: 48

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı