Milan'da gözler Hakan Çalhanoğlu'nda: Bir hafta süre tanındı

Milan'da sözleşmesi biten milli yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu için İtalyan kulüp son teklifini yaptı.

SPOR 03.06.2021, 13:05
15
Milan'da gözler Hakan Çalhanoğlu'nda: Bir hafta süre tanındı
Milan’da top koşturan milli yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun Haziran ayında takımıyla olan sözleşmesi sona ererken ünlü İtalyan kulüp tecrübeli oyuncuya sunduğu son teklifi kabul etmesi için bir hafta süre tanıdı.
İtalyan basınında “Milan yeniden devreye girdi”, “Milan, Hakan’ı bırakmak istemiyor” haberleri geniş yer bulurken A Milli Takımımızın kampında olan Hakan Çalhanoğlu'nun ise nasıl bir karar alacağı merak konusu oldu. 
İtalya’dan Sky Sport'ta yer alan habere göre Milan kulübünün Hakan Çalhanoğlu için yeniden harekete geçtiği ve sunulan teklif için en kısa sürede yanıt beklendiği yazıldı.
Haberde ayrıca Milan’ın Hakan Çalhanoğlu'ndan olumsuz cevap alması halinde ise rotayı başka yöne çevirerek yeni oyuncular aramaya başladığı belirtildi. 
Öte yandan Katarlı Al Duhail takımının Hakan'a sezon başına 8 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği iddia edilirken Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli ise “Hakan, bizim için çok değerli ve çok kritik anlarda önemli roller aldı. Milan’ın Şampiyonlar Ligi’ne gitmesinde önemli rol oynayan bir oyuncumuz. Kulüpte kalmasını elbette isteriz” açıklamasını yapmıştı.
Milan’ın bir hafta süre tanıdığı son teklifinin ardından gözler Hakan Çalhanoğlu ve menajerine çevrilirken gelecek yanıta göre kulüp yeni adımlar atmaya hazırlanıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı