Milhan Erdem kimdir?

Milhan Erdem, MasterChef Türkiye yarışmasında öne çıkan yarışmacılardan biridir. Yarışmadan dikkatlerden kaçmayan Milhan Erdem merak ediliyor. Peki, Milhan Erdem kimdir? Milhan Erdem kaç yaşında?

GÜNDEM 07.09.2021, 00:30
15
Milhan Erdem kimdir?
MasterChef Türkiye yarışmacılarından biri olan Milhan Erdem yarışmadaki hareketleriyle merak konusu oluyor. İstanbul’da Lübnan mutfağı üzerine yemekler yapan bir mekanda çalışan Milhan Erdem MasterChef’in üçüncü haftasında kaptanlık heyecanı yaşandı. Yarışma öncesi Milhan Erdem’in İbrahim Tatlıses’in şarkısıyla dans etmesi olay oldu. Peki, MasterChef Milhan Erdem kimdir, kaç yaşında, nerelidir?
MasterChef Türkiye’nin merak edilen yarışmacılarından biri olan Milhan Erdem, genç yaşına rağmen yaptığı yemekler ile dikkat çekiyor. Bu alanda çeşitli başarıları olan Milhan Erdem MasterChef Türkiye ana kadrosunda yarışıyor.
Milhan Erdem, 2001 yılında Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde dünyaya geldi. İstanbul’da hayatına devam eden MasterChef Milhan Erdem İstanbul’da Lübnan mutfağında çalışıyor.
Eğitimi Kütahya’da tamamladı. Kütahya’da Yoncalı Otelcilik ve Turizm Lisesi’nden mezun oldu.
Hem ulusal hem de uluslararası birçok yarışmaya katılan Milhan Erdem, katıldığı tüm bu yarışmalarda dereceler elde etti.
2019 yılında Antalya EXPO’daki yarışmaya katılmaya karar verdi Erdem. Tüm hazırlıklarını yaptıktan sonra katıldığı yarışmada ‘Yılın Altın Genç Şefi’ ödülünü aldı. 
Antalya, Marmaris ve Almanya’da stajlarını tamamladı. Davetli aşçı olarak gittiği Kırgızistan’da Türk mutfağının eşsiz yemeklerini tanıtma fırsatı buldu.
İstanbul Nişantaşı’ndaki Lübnan mutfağında bir yıl çalıştı. MasterChef Türkiye programına başvurdu ve ana kadroya girmeye hak kazandı. 
MasterChef Türkiye Milhan Erdem’in Instagram’da @milhanerdemm  kullanıcı adıyla paylaşımlarda bulunuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı