“Millî Gazete herhangi bir gazete değildir”

Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, “Millî Gazete herhangi bir gazete değildir. Milli Görüş’ün temsilinde önemli bir rol oynayan gazetemiz, dinamik tavrıyla yoluna devam ediyor." dedi.

GÜNDEM 09.01.2023, 04:35
4
“Millî Gazete herhangi bir gazete değildir”
Yaklaşan genel seçimlere büyük bir enerjiyle hazırlanan Saadet Partisi, İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı'nı Ankara’da gerçekleştirdi. Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun yönetiminde icra edilen toplantıda bir sunum gerçekleştiren Millî Gazete Genel Yönetmeni Mustafa Kurdaş, “Millî Gazete herhangi bir gazete değildir. Yarım asırlık tarihiyle, haberleriyle, manşetleriyle, yazarlarıyla ve ahlâklı yayın anlayışıyla Milli Görüş’ün temsilinde önemli bir rol oynayan gazetemiz, dinamik tavrıyla yoluna devam ediyor. Millî Gazete’nin yurt genelinde ses getiren ilave çalışmalarından birisi olan Erbakan Özel İlavesi’nin detaylarını yakın zamanda duyuracağız” dedi.
Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da düzenlenen Saadet Partisi İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’nda Millî Gazete’nin çalışmalarına yönelik bir sunum gerçekleştirdi. Mustafa Kurdaş, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıda, teşkilat mensuplarına gazetemizle ilgili önemli bilgiler verdi. Millî Gazete’nin 51’inci kuruluş yıl dönümüne ilişkin dikkat çeken ayrıntılar paylaşan Mustafa Kurdaş, yakın zamanda çıkartılacak olan Erbakan Özel İlavesi’nin hazırlıklarının da devam ettiğini söyledi.

Millî Gazete’nin 51. kuruluş yıl dönümüne işaret eden Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, “12 Ocak Millî Gazete’mizin kuruluş yıl dönümü. 51’inci yılımıza hazırlanıyoruz ve bugüne kadar olduğu gibi yine etkili, güçlü yayınlara devam edeceğiz. Millî Gazete 50 yıldır olduğu gibi, okurlarıyla birlikte 51’inci yılında da Milli Görüş’ün medarı iftiharı olmaya devam edecektir. Millî Gazete herhangi bir gazete değildir. Yarım asırlık tarihiyle, haberleriyle, manşetleriyle, yazarlarıyla ve ahlâklı yayın anlayışıyla Milli Görüş’ün temsilinde önemli bir rol oynayan gazetemiz, dinamik tavrıyla yoluna devam ediyor. Türkiye’de gazeteciliğin çöküş yaşadığı bir dönemde, Millî Gazete duruşuyla bütün dikkatleri üzerine çekiyor” ifadelerini kullandı.

Titiz bir çalışmayla hazırlıkları sürdürülen Erbakan Özel İlavesi hakkında konuşan Mustafa Kurdaş, “Şubat ayında 1 milyon adet çıkarmayı planladığımız Erbakan Özel İlavesi’ni üç ana başlıkta hazırlıyoruz. ‘Ahlâk ve Maneviyat’, ‘Kalkınma’ ve ‘Şahsiyetli Dış Politika’. Millî Gazete olarak yakın zamanda çıkarttığımız İstanbul Sözleşmesi ve Ayasofya ilaveleri gibi Erbakan Özel İlavesi de tüm Türkiye’ye dağıtılacak şekilde titizlikle hazırlanıyor. Millî Gazete’nin yurt genelinde ses getiren ilave çalışmalarından birisi olacak Erbakan Özel İlavesi’nin detaylarını yakın zamanda duyuracağız” diye konuştu.

Mustafa Kurdaş, Millî Gazete’deki yenilenme çalışmalarını da ele aldığı konuşmasında “Millî Gazete’nin il ve ilçe sorumluları ile ilgili çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. İlçeler bazında temsilci atamalarımızın yanı sıra Türkiye genelinde 67 ilde gazetemizin il sorumlularını atadık. Millî Gazete il sorumluları hem bizim için hem de abonelerimiz için çok önemli. Aynı zamanda gazetemizin abone sisteminden bayii sistemine geçişini de müzakere etmeye başladık. Medya sektöründeki değişen dinamiklere karşı biz de yakın zamanda bazı değişikliklere gideceğiz. Tabii bir de Millî Gazete’ye bağlı olmayan gazete dağıtım sorunu ve ekonomik kriz artık bayiden gazetemizin teminini daha önemli hale getirdi” diye konuştu.

Millî Gazete’nin dijitaldeki çalışmalarına da değinen Mustafa Kurdaş, “Ekonomik zorluklara ve bize bağlı olmayan gelişmelere karşı daha güçlü bir Millî Gazete için çalışıyoruz. O yüzden abone sisteminden bayi sitemine geçiş üzerine planlamamız devam ediyor. Dijital medyaya geçiş sürecimiz de gayet sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Saygın bir yayıncılık anlayışına sahip olan ‘milligazete.com.tr’ internetteki haber portalları arasında sayılı bir trafiğe sahip. Bu bağlamda Millî Gazete’nin sosyal medya hesaplarının takip edilmesi çok önemli. Dijital medyada da kendisine önemli bir alan açan Millî Gazete olarak, sosyal medya hesaplarımız, ‘milligazete.com.tr’ ve MG TV YouTube kanalımızla dijital medyadaki dönüşümde önemli bir yol kat ettik” diyerek MG TV’nin YouTube’da önemli bir boşluğu dolduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı