Son Dakika

Millî Gazete ilkelerinden asla vazgeçmedi

Millî Gazete’nin 50’inci kuruluş yıldönümü vesilesiyle tebrik mesajı gönderen Abdulhamit Gül, gazetemizin Türk basınındaki nezih yerini vurguladı.

GÜNDEM 12.01.2022, 20:50
15
Millî Gazete ilkelerinden asla vazgeçmedi
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Millî Gazete’nin 50’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle gazetemize tebrik mesajı iletti. Millî Gazete’nin köklü bir medya kuruluşu olduğunu ve ilkelerinden asla vazgeçmediğini belirten Bakan Gül, “Millî Gazete, siyasi tarihimizin kırılma anlarında dahi baskılara ve bütün zorluklara rağmen yerli ve milli duruşunu titizlikle korudu” ifadelerini kullandı.
Millî Gazete’nin yayın hayatında yarım asırlık süreci geride bıraktığı 50’inci kuruluş yıldönümüzde tebrik mesajı gönderen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül gazetemizin köklü bir medya kuruluşu olduğunu vurguladı. Gazetemizden övgüyle bahseden Gül, Millî Gazete’nin Türk basın dünyasındaki nezih yerine de dikkat çekti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan Hocamızdan aldığı ilhamla 12 Ocak 1973’te kurulan Millî Gazete’nin 50. yılını tebrik ediyorum. Millî Gazete, yayıncılık hayatını yarım asırdır sürdüren köklü bir medya kuruluşudur. İlkelerinden asla vazgeçmeyen Millî Gazete, siyasi tarihimizin kırılma anlarında dahi baskılara ve bütün zorluklara rağmen yerli ve milli duruşunu titizlikle korudu. Düşünce ve kültür hayatımızda attığı her adımda aynı perspektifi takip etti” ifadelerini kullandı.

Millî Gazete’ye yönelik tebriklerini sunan Bakan Gül, “Millî Gazete’nin bundan sonra da bir okul olarak bu müstesna yeri muhafaza edeceğine inanıyorum. Bu vesileyle Millî Gazete yönetimini ve çalışanlarını tebrik ediyor, Erbakan Hocamıza, emeği geçen büyüklerimize ve ahirete irtihal eden Millî Gazete okurlarına Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı