Millî Gazete, yayın hayatı boyunca hak ve hakikatin yanında oldu

Millî Gazete’nin 51’inci kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Konya Milletvekili Karaduman, AGD ve MGV Genel Başkanı Turhan, kutlama mesajı yayımladı.

GÜNDEM 13.01.2023, 04:35
1
Millî Gazete, yayın hayatı boyunca hak ve hakikatin yanında oldu
Millî Gazete’nin 51’inci kuruluş yıl dönümü vesilesiyle kutlama mesajları paylaşılmaya devam ederken, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Millî Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan da birer mesaj ile Millî Gazete’yi kutladı.
Millî Gazete’nin yayın hayatı boyunca hak, hakikat ve adaletten yana olduğuna dikkat çeken Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yayınladığı mesajda, “Yarım asrı geride bırakan yayın hayatı süresince her daim hak, hakikat ve adaletten taraf olan Millî Gazete’nin kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor; bugüne kadar emeği geçenleri hayırla yâd ediyor ve Millî Gazete ailesine ikinci yarım asırda başarılar diliyorum” dedi.
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, yayınladığı mesajında Millî Gazete çalışanlarını kutlarken, “Hak geldi, batıl zail oldu. Savrulmadan, pusulasını şaşırmadan, millete rağmen değil, milletimizle el ele gönül gönüle 51 yıl. Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Sayın Mustafa Kurdaş ve bütün Millî Gazete emektarlarını, okurlarını yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Millî Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, Millî Gazete’nin 51 yılında emeği olan herkese teşekkür ederken, “Gazeteciliğin yüz akı, Millî Gazete'mizin her daim dürüst yayınlarına şahitlik ediyor, duruşunu takdir ediyoruz. Kuruluş yıl dönümü hayırlı olsun. Bugünlere gelmesinde emeği olan başta Erbakan Hoca’mız olmak üzere büyüklerimize, kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı