Son Dakika

Millî Görüş, bir yaşam tarzıdır

Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı’nın genişletilmiş il divan toplantısı yoğun katılımla geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

GÜNDEM 27.12.2022, 06:05 27.12.2022, 11:15
3
Millî Görüş, bir yaşam tarzıdır


Divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mustafa Yıldız, “‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ diyerek yola çıkmış Millî Görüş temsilcileri olarak bizlerin ahlak anlayışı, birkaç konuya indirgenecek bir anlayış değildir, hayatın tümünü kapsayan bir anlayış, bir yaşam tarzıdır” dedi.
Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı, 2023 yılının son divan toplantısını geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı’nın Genişletilmiş İl Divan toplantısı Saadet Partisi 1’inci Bölge Başkanı Av. İbrahin Yıldız, Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mustafa Yıldız, Saadet Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mihdi Oğuz’un iştirakiyle yoğun bir katılımla düzenlendi. Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda Türkiye gündemi üzerine önemli mesajlar verildi.

Programda katılımcılara hitap eden Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mustafa Yıldız, “Biz Saadet Partisi olarak ülkemizin ve insanımızın gerçek gündemlerine
odaklanıyoruz. İktidarın gündemine kapılarak, insanımızın gerçek gündemlerinin konuşulmasının önüne geçilmesine fırsat vermemekte kararlıyız. Ekonominin hali ortada, adalet konusundaki sıkıntılarımız hepimizin malumu, zira mağdurlar ordusunun feryadı, milyonların hak ve hukuk talebi arş-ı âlâya ulaştı, eğitim deseniz ayrı bir keşmekeş, sağlık deseniz hakeza yine öyle. Dış politika, tarım, sanayi; her alanda büyük problemlerle karşı karşıyayız. Ve en önemlisi ahlaki ve manevi tahribat. ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ diyerek yola çıkmış Millî Görüş temsilcileri olarak bizlerin ahlak anlayışı, birkaç konuya indirgenecek bir anlayış değildir, hayatın tümünü kapsayan bir anlayış, bir yaşam tarzıdır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı