Son Dakika

Millet iktidarında iç göç duracak!

14 Mayıs cumhurbaşkanı seçiminde adayların yüzde 50+1 çoğunluğu sağlayamamasının ardından Türkiye, 28 Mayıs Pazar günü tekrar sandık başına gidecek.

SİYASET 25.05.2023, 04:35
2
Millet iktidarında iç göç duracak!
Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı, seçimlere sayılı günler kala, Ankara’da “Ankara Seçim Özel” programı düzenledi. Karamollaoğlu, “İlk adımlarımız, Türkiye’yi üretime dönük yatırımlarla donatacağız. Yatırımlar da her ilde olacak. Hepsi İstanbul’a, Marmara Bölgesi’ne, Ege Bölgesi’ne tahsis edilmeyecek, iç göç duracak” ifadelerini kullandı.
Partisinin Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen seçim özel programına katılan Saadet lideri Karamollaoğlu, “Seçimleri kazanmak isliyorsak Pazar gününe kadar sürekli çalışmalıyız, Allah bizlere tüm Türkiye’de seçim zaferini kutlamayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Ahlaki ve manevi değerlerimizi ihya etmeden yaşanabilir bir Türkiye’nin kurulmayacağını ifade eden Karamollaoğlu, “Yeni bir Türkiye’yi kurarsak o zaman da yeni bir dünya kurulur. Peki, bu nasıl gerçekleşecek? Ahlaki ve manevi değerlerimizi ihya etmeden bu ülke yaşanabilir bir ülke haline gelmez. Ne demek ahlaki ve manevi değerler? Adalet mülkün temelidir. Adalet olmadan huzur olmaz. Bugün sizin AK Partili bir insanla, devletin başında bulunanlar değil; il başkanı ile bir itilafa girseniz kazanma şansınız yüzde bir bile değildir. Böyle bir ülkede adalet olur mu? Adalet yoksa huzur olur mu? Bugün çektiğimiz sıkıntıların nerdeyse tamamının altında yatan gerçek budur” dedi.

Saadet lideri Karamollaoğlu, Pazar günü gerçekleşecek olan seçimleri işaret ederek, “Teşkilat mensuplarımdan istirham ediyorum. Pazar gününe kadar evlerinizde, evlerimizde rahat oturma imkânını bir kenara bırakacağız. Teşkilatlarımız ayakta. Şimdi Ankara’dayız. Ankara il teşkilatımızın tertip etmiş olduğu bu yemekte sizlerle beraberiz. Sizlerden Pazar gününe kadar sürekli çalışmanız elzem, eğer seçimi kazanmak istiyorsak. Allah yâr ve yardımcımız olsun. Allah, çalışmalarınızda en büyük başarıları sizlere nasip etsin. İnşallah Pazar günü akşamı sadece burada değil, Ankara’nın tamamında ve bütün Türkiye’de seçim zaferini bizlere kutlamayı nasip etsin diyorum” ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu, Millet İttifakı iktidarında yapacaklarına ilişkin de konuştu. Karamollaoğlu, “İlk adımlarımız Türkiye’yi üretime dönük yatırımlarla donatacağız. Neye ihtiyacımız varsa biz üreteceğiz. Bu üretimle ya ithal ikamesi sağlanacak ya da ihracat yapılacak, ülke zenginleşecek. Yatırımlar da her ilde olacak. Hepsi İstanbul'a, Marmara Bölgesi'ne, Ege Bölgesi'ne tahsis edilmeyecek, iç göç duracak” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, iktidarın yıllardır deneme yanılma yöntemi ile çalıştığını belirterek, “6’lı masa değil, 7’li masa bir sürü söze maruz kaldık. Gittiğimiz mitinglerde şunları söyledim. Dedim ki; dinimizin en güzel emirlerden bir tanesi istişaredir. Bir kişinin verdiği kararlarla ülkemizde neler olduğunu görüyoruz ve yıllardır deneme yanılma yöntemiyle çalışıyorlar. Hata yapıyorlar, hata yapınca ya kandırıldık diyorlar ya da dış güçlerin operasyonu veya kabahati mutlaka bir başkasına veriyorlar” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı