Millet İttifakı kulisi: Ümit Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na 4 soru

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmede 4 soru sorduğu bildirildi.

GÜNDEM 19.05.2023, 21:15
3
Millet İttifakı kulisi: Ümit Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na 4 soru
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında bir görüşme gerçekleşti. Görüşme, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Serkan Alan'ın Gazete Duvar'daki habere göre, Özdağ, Kılıçdaroğlu'na 4 soru yöneltti.
Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'na yönelttiği sorular arasında, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ilk turunda HDP'nin cumhurbaşkanı adayı çıkarmamasının nedeninin ne olduğu yer aldı. Özdağ, Millet İttifakı ile HDP arasında bir "anlaşma" yapıldığına dair bilgi istedi.
Suriyeli sığınmacılar konusu da Özdağ'ın gündeme getirdiği bir diğer soruydu. Özdağ, Millet İttifakı'nın seçimi kazandığı takdirde sığınmacıların nasıl ve hangi süre içinde geri gönderileceğini sordu.
Görüşmenin bir diğer konusu, Millet İttifakı'nın seçimi kazanması durumunda nasıl bir yönetim kadrosu oluşturacaklarıydı. Kılıçdaroğlu, bu soruya Millet İttifakı'nın bugüne kadar aldığı kararları ve yol haritalarını anlatarak yanıt verdi.
Özdağ ayrıca anayasanın ilk dört maddesine ilişkin Millet İttifakı'nın bakış açısını sorguladı ve Kılıçdaroğlu'na bu konuda sorular yöneltti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı