Millet İttifakı liderleri Saadet ev sahipliğinde bir araya geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, adaylık konusunda partisinin bir dayatmaya mecbur bırakıldığına ilişkin açıklamaları ile ağır suçlamalarda bulunduğu Millet İttifakı, bir araya geldi.

GÜNDEM 05.03.2023, 04:35
2
Millet İttifakı liderleri Saadet ev sahipliğinde bir araya geldi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, adaylık konusunda partisinin bir dayatmaya mecbur bırakıldığına ilişkin açıklamaları ile ağır suçlamalarda bulunduğu Millet İttifakı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde Saadet Partisi Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Millet İttifakı liderlerinin toplantısı saat 17.00’de başlarken, ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geldi. Kılıçdaroğlu’nun ardından ise Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve son olarak Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan toplantının yapılacağı Saadet Partisi Genel Merkezi’ne ulaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
Namaz Vakti 20 Mart 2023
İmsak 05:16
Güneş 06:36
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:57
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı