Millet İttifakı'nı hedef aldı! Erdoğan mitingi öncesi skandal pankart!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın mitingi öncesinde, AKP Nazilli Gençlik Kolları'ndan skandal pankart geldi! Millet İttifakı’nı hedef alan pankarta suç duyurusu yapıldı.

GÜNDEM 04.02.2023, 12:15
Millet İttifakı'nı hedef aldı! Erdoğan mitingi öncesi skandal pankart!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın mitingi öncesinde, AK Parti Nazilli Gençlik Kolları, Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir binaya Millet İttifakı liderlerinin resmedildiği bir afiş astı. Afişte, liderlerin yuvarlak bir masa etrafında toplanması karikatürize edilirken, masanın altında silahlı bir kişinin olduğu görüldü. 
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü Aydın mitingi öncesinde, AKP Nazilli Gençlik Kolları tarafından bir binaya asılan ve Millet İttifakı’nı hedef alan pankarta tepki gösterdi.
Bülbül, “Bu nedir? Bu açıkça  Altılı Masa parti başkanlarını terörizmle, terörist olmakla itham etmektir. Bu konuda Nazilli Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Altılı Masa’nın partileri, Millet İttifakı’nın genel başkanları terörizmle suçlanamaz. Bu bir suçtur” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı