Milli Gençlik dimdik ayakta!

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şubesi Liseler Komisyonu’nun 2021-2022 Mezuniyet Programı Arnavutköy Eğitim Merkezi’nde (AGEM) büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

GÜNDEM 25.06.2022, 09:20
17
Milli Gençlik dimdik ayakta!
HABER: MEHMET GÖREGEN
* Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Liseler Komisyonu’nun 2021-2022 mezuniyet programında heyecan doruktaydı. AGD İstanbul Şube Başkanı Mehmet Yaroğlu’nun konuşmaları ile başlayan programda, bu yıl liseden mezun olan yüzlerce genç, büyük bir heyecan yaşadı. Programda, gençliğin önemine dair sinevizyon gösterileri sonrasında coşkulu kalabalığı selamlayan Grup İslami Direniş, geçmişten bu yana Milli Gençliği temsil eden ezgileri ile heyecanı zirveye taşıdı.

Gençlere hitap eden AGD Şube Başkanı Mehmet Yaroğlu, “Sevgili gençler, bu programa katılmaktan ve sizlerle birlikte bu heyecanı yaşamaktan dolayı çok memnunum. Asıl mühim olan liseden mezun olmak, üniversite okumak yahut iş hayatına atılmak değil, her nerede olunursa olunsun ahlaklı, şuurlu bir şekilde Allah’ın rızasını kazanmayı amaçlayan kullar olmaktır. Gençler, bu gerekliliğin bilincinde olmalısınız” diye konuştu.

Programın son aşamasında ise liseden mezun olan yüzlerce gence plaket takdimi yapılarak hatıra fotoğrafları çekildi. Program süresi boyunca ve kapanış esnasında katılımcıların “Milli Gençlik Burada Dimdik Ayakta” sloganları ve hep birlikte okudukları En’âm Suresi, 162. Ayet ile “Bin Yıl Daha Bu Gençlik” düsturu hafızalarda tazelenmiş oldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı