Min-Jae'den Fenerbahçe ve transfer sözleri

Antalyaspor karşısında ilk kez Fenerbahçe formasıyla Süper Lig maçına çıkan Kim Min-Jae hem performansını hem de transfer sürecini değerlendirdi.

SPOR 23.08.2021, 23:25
4
Min-Jae'den Fenerbahçe ve transfer sözleri
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Kim Min-Jae, basın mensuplarına hem ilk maçı hem de genel durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Antalyaspor karşısındaki ilk kez formayı giyen Kim Min-Jae Fenerbahçe'nin projesinin kendisi için çok iyi olduğunu dile getirdi.
Sarı-lacivertli takımda forma giydiği için onur duyduğunu söyleyen Güney Koreli oyuncu ''Türkiye’nin ve Avrupa’nın bilinen kulüplerinden olan Fenerbahçe’ye katılmaktan dolayı kendimi çok mutlu hissediyorum. Geldiğim zamandan beri iyi karşılandım. Kısa bir hazırlık sürecinin ardından şanslıyım ki takıma katıldım. Bu takımda forma giydiğim için, maça çıkabildiğim için kendimi onurlu hissediyorum. Gelecek haftalarda da takımıma katkı sağlamaya çalışacağım'' dedi.
Başka teklifler aldığını da dile getiren savunmacı ''Avrupa’dan bazı kulüplerin de beni istediği bir sır değildi. Neticede Fenerbahçe’nin projesi benim açımdan çok daha iyiydi, en iyi seçenekti. Dolayısıyla burada olduğum için mutluyum. Sayın Başkanımıza, Sayın Selahattin Baki’ye minnettarlığımı sunmak istiyorum. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’ya da teşekkür ediyorum. Geliş sürecimde buraya gelmem adına söylemiş olduğu projeyle beni ikna etti. Ben de Fenerbahçe Kulübü'ne geldiğim için çok mutluyum'' ifadelerini kullandı.

Taraftarın kendisine taktığı 'canavar' lakabıyla ilgili de konuşan Min-Jae ''Bu lakaptan dolayı mutluyum. Bu lakabı bana taraftarlarımız vermişti. Aynı performansı sürdürmek için elimden geleni yapacağım, bu lakabı sürdürebilmek adına'' dedi.
İlk maçtaki performansını değerlendiren Kim Min-Jae ''Szalai ile ilk oynadığımız maçtaki uyumumuz bana göre kötü değildi. Gerideki hat olarak iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. İki tarafla beraber iletişim kurmam gerekiyor. Ama ilk maç için adaptasyonumuzun kötü olduğunu düşünmüyorum. Başlangıç için iyiydi. Bir defans oyuncusu olarak gol yemediğimiz için de mutluyum. Szalai çok iyi bir oyuncu, çok çalışan bir oyuncu'' şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı