Son Dakika

Minibüs devrildi, ortalık savaş alanına döndü! Çok sayıda yaralı var

Karaman ilinde bir tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucunda 16 kişi yaralandı. İlk müdahalelerin yapılmasının ardından yaralılar hastaneye sevk edildi.

ASAYİŞ 27.05.2023, 21:20
2
Minibüs devrildi, ortalık savaş alanına döndü! Çok sayıda yaralı var
Karaman'ın Merkeze bağlı Akçaşehir Beldesi'nde, tarım işçilerini taşıyan 27 ABK 828 plakalı minibüsün kaza yaparak devrilmesi sonucunda çok sayıda kişi yaralandı. Kazanın nedeni henüz netlik kazanmamış olsa da, kaza sonucu meydana gelen yaralanmalar olay yerine sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hafifletildi.
Kazada yaralanan 16 kişi, derhal Karaman Eğitim Araştırma Hastanesi ve kentteki bir özel hastaneye sevk edildi. Yaralılara acil tıbbi müdahale yapılarak tedavi süreci başlatıldı. İlk incelemelere göre, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, ancak bazılarının kırıklar ve yüzeyel yaralanmalar yaşadığı belirtildi. Tedavi altına alınan kişilerin durumlarının yakından takip edildiği ve gerekli tıbbi desteklerin sağlandığı bildirildi.
Kazanın ardından olay yerine polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçleri, kaza ile ilgili ayrıntılı bir soruşturma başlatarak olayın sebebini belirlemeye çalışıyor. Kaza yerinde yapılan ilk incelemelerde, yol koşullarının, sürücü hatasının veya teknik bir arızanın kaza nedeni olabileceği ihtimalleri üzerinde duruluyor.
Kazanın ardından bölgedeki yetkililer ve ilgili kurumlar, tarım işçilerini taşıyan araçların güvenliği ve denetimi konusunda daha sıkı önlemler alınması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Bu tür kazaların tekrarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınacağı ve denetimlerin artırılacağı vurgulandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı