MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Galatasaray maçı için motivasyonlu

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Spor Toto Süper Lig'de yaşadıkları hakem hatalarının takımın puan kaybetmesine yol açtığını ifade ederek, Galatasaray maçını kazanmaları gerektiğini söyledi

SPOR 27.05.2023, 11:40
MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Galatasaray maçı için motivasyonlu
MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Spor Toto Süper Lig'de yaşadıkları hakem hatalarının takımın puan kaybetmesine yol açtığını ifade ederek, 30 Mayıs Salı günü oynayacakları Galatasaray maçını mutlaka kazanmak istediklerini söyledi.
Koca, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Medipol Başakşehir'e elenmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Sezon boyunca hakemlerin verdikleri hatalı kararların futbolcuların psikolojisini etkilediğini savunan Koca, bu kararların takımın puan kaybına neden olduğunu ve aynı zamanda gerginlik ve güven kaybının sonraki maçlara da yansıdığını dile getirdi.
Kupa maçında yaşadıkları hatalı taç kararı ve oyuncularının tepkisi sonucunda uzatmalarda 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirten Koca, Türkiye Kupası'nda finale çıkmayı hak ettiklerini ancak eksik kadroyla oynadıkları uzatma dakikalarında yedikleri golle kupadan elendiklerini ifade etti.
Galatasaray'ın lider olduğu durumun kendilerini ilgilendirmediğini vurgulayan Koca, son 3 haftaya girdiklerini ve her puanın çok değerli olduğunu söyledi. Ligde matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemediklerini belirten Koca, bu nedenle Galatasaray maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini dile getirdi.
Faruk Koca ayrıca, Galatasaray maçı biletlerine sarı-lacivertli taraftarların büyük ilgi gösterdiğini ve biletlerin satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükendiğini aktardı. Ankaragücü'nün Ankara'da 7 haftadır kaybetmediğini ve bu seriyi devam ettireceklerine inandığını belirten Koca, taraftarlarının desteğiyle galibiyete ulaşacaklarına inancını dile getirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı