Moto kuryelerin kavgasında kan aktı: 1 kişi hayatını kaybetti

İzmir'de iki moto kurye arasında çıkan bıçaklı kavgada 24 yaşındaki kurye kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNDEM 28.07.2021, 09:10
18
Moto kuryelerin kavgasında kan aktı: 1 kişi hayatını kaybetti
İzmir'in Karabağlar ilçesinde, iki moto kurye arasında çıkan kavgada bıçakla yaralanan Tayfur Kürşat Cantez (24), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
DHA'da yer alan habere göre olay, saat 01.00 sıralarında Doğanay Mahallesi Ordu Caddesi'ndeki bir iş yerinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, aynı iş yerinde moto kurye olarak çalışan Tayfur Kürşat Cantez ile Ekrem B. arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.
İkili arasında iş yerinde başlayan tartışma iş yerinin önünde bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda, Ekrem B. yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak Tayfur Kürşat Cantez'i ağır yaraladı. Şüpheli Ekrem B. olay yerinden kaçarken, çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil servise ve polise bildirdi.
Sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Cantez'i ambulansa alarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Burada tedavi altına alınan Cantez, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cantez'in hayatını kaybettiğini duyan yakınları, hastanede sinir krizi geçirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı