Son Dakika

Müge Anlı ile Tatlı Sert yine gündem oldu: Rahmi Özkan öldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının daimi konuğu Rahmi Özkan'ın öldüğü iddiaları ortalığı bir anda karıştırdı. Müge Anlı, 'Rahmi Özkan öldü mü?' sorusuna açıklık getirdi. İşte Rahmi Özkan'ın durumu..

GÜNDEM 29.07.2021, 13:00
10
Müge Anlı ile Tatlı Sert yine gündem oldu: Rahmi Özkan öldü mü?
Sık sık programındaki olaylarla gündeme gelen Müge Anlı bu kez programının daimi konuklarından Avukat Rahmi Özkan ile gündeme geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sürekli konuklarından olan ‘Rahmi Özkan öldü’ iddiaları programın takipçilerini harekete geçirdi. Peki, Rahmi Özkan öldü mü? Müge Anlı’dan flaş açıklama geldi…
Gerçek olayları araştıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Temmuz’da sezon finali ile ekranlara ara verdi. Finalin ardından program hakkında yine her yıl olduğu gibi iddialar ortaya atılmaya başlandı. Son iddia ise programın daimi konuğu Rahmin Özkan’ın öldüğüydü. İddia sosyal medyanın gündemine düştü.  

Bu iddianın ardından sosyal medyada ve internette 'Rahmi Özkan'ın sağlık durumu nasıl?' Rahmin Özkan öldü mü gibi çeşitli aramalar yer aldı.
Müge Anlı, programın yapımcısı Mavi Klaket'in yaptığı yazılı açıklamayı kendi Instagram hesabından paylaştı.

Müge Anlı, açıklamasında şunları kaydetti:

“Uzunca bir süredir sosyal medya ve birtakım medya kuruluşlarında programımızın avukatı Sayın Rahmi Özkan'ın öldüğü yönünde paylaşım ve haberler yer almaktadır. Ancak kamuoyunu meşgul etmekte olan söz konusu haber ve paylaşımlar asılsız olup gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla ilgili olarak hem kıymetli izleyicilerimize hem de programımıza yönelik yıpratma çabalarının son bulması adına gerekli hukuki süreçler tarafımızca ivedi şekilde başlatılacaktır. Bu tür mesnetsiz haber ve paylaşımların kimseye bir faydası olmayacağının altını çizer bundan sonraki süreçte yapılacak açıklamalardan ilgili kurum ve kişilerin sorumlu olacağını beyan ederiz. Yeni sezonda görüşmek dileğimizle…”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı