Muğla, Aydın ve Antalya hava durumu: Lapa lapa kar yağacak

Muğla, Aydın ve Antalya hava durumu ile ilgili Meteoroloji'den uyarı geldi. Bu akşam üç ilin pek çok noktasında lapa lapa kar yağışı bekleniyor.

AİLE 24.01.2022, 10:55
28
Muğla, Aydın ve Antalya hava durumu: Lapa lapa kar yağacak
Muğla, Aydın ve Antalya hava durumu ile ilgili Meteoroloji'den uyarı geldi. Gece saatlerine doğru üç ilde de lapa lapa kar yağışı bekleniyor.
Muğla'da havanın bugün parçalı ve çok bulutlu olması beklenirken akşam saatlerinden itibaren kıyıları yağmur ve yer yer karla karışık yağmurlu geçecek. Muğla gece saatlerine sonra doğru kar yağışı bekleniyor.
Muğla'da beklenen kar yağışı şehrin birçok noktasında etkili olacak. Özellikle yazın gözde tatil beldesi olan Bodrum'da bu gece ve Salı sabah saatleri arasında kar yağışının etkili olacağı belirtildi.
Antalya'da bugün havanın genelikle parçalı ve çok bulutlu geçmesi bekleniyor. Şehrin kıyı kesimlerinde gündüz vaktinte yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilirken akşam ve gece saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.
Antalya'da etkili olacak kar yağışı şehir merkezinde de yağması bekleniyor. Antalya'nın doğusunun iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Hava tahmin uzmanlarına göre Antalya'da gece yarısı başlayacak kar yağışının 25 Ocak Salı günü öğlen saatlerine kadar lapa lapa kar şeklinde olacağı ve plajlarda bile beyaz örtünün oluşacağı uyarısı yapıldı.
Aydın'da hava durumunun gündüz parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinden itibaren Aydın Merkez ve doğusu karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.
Hava sıcaklığının mevsim normalleri altında seyretmeye devam etmesi beklenen Aydın'da zaman zaman kısa süreli fırtına bekleniyor.
Öte yandan Muğla, Aydın, ve Antalya'da zirai don bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri sera ve tarım ile uğraşan vatandaşları zirai don riskine karşı uyardı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı