Muharrem İnce adaylıktan çekiliyor mu? Açıklama için merkeze gidiyor

Son dakika Muharrem İnce haberleri... Ankara hareketli saatler yaşanıyor. Muharrem İnce partisinin genel merkezine gidiyor, kararını açıklayacak.

GÜNDEM 11.05.2023, 10:35
Muharrem İnce adaylıktan çekiliyor mu? Açıklama için merkeze gidiyor
Son dakika Muharrem İnce haberleri... Muharrem İnce'nin adaylıktan çekileceği Ankara'da ciddi ciddi konuşulmaya başlandı. Hareketlilik sonrası Muharrem İnce adaylıktan çekildi mi? İşte son dakika Muharrem İnce gelişmesi...
Gazeteci yazar Aytunç Erkin, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilebileceğine dair son bilgiyi az önce Sözcü TV'de Ebru Baki'nin Para Politika programında açıkladı.
Erkin, Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kurmaylarıyla yaptığı toplantıda büyük çoğunluğun adaylıktan çekilme yönünde karar aldığını açıkladı.
Muharrem İnce'nin henüz karar vermediğini ifade eden Erkin genel merkeze giden İnce'nin açıklama yapacağını duyurdu.
İnce’nin bir otelde 11 yakın çalışma arkadaşıyla bir toplantı yaptığını ifade eden Aytunç Erkin, “Bu 11 isimden 8’i seçimin ikinci tura kalmayacağını bu nedenle çekilme yönünde karar alınması gerektiğini İnce’ye aktarıyor. Bunun üzerine İnce ‘bunu bir düşünelim’ diyor. Şuan partinin genel merkezine gidiyor ve bu konuda ilerleyen saatlerde bir açıklama yapacak.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı