Muharrem İnce bombayı patlattı: Yanında olan isimleri açıkladı

Muharrem İnce, 2018'de seçim gecesi yanında olan isimleri açıkladı.

GÜNDEM 18.08.2022, 07:40
17
Muharrem İnce bombayı patlattı: Yanında olan isimleri açıkladı
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2018 yılında CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olduğu seçime ilişkin basın toplantısı düzenledi. Toplantıda sandık güvenliği ve seçim sürecine ilişkin olarak CHP'nin hatalarını anlatdan İnce, seçim gecesi "ortadan kaybolduğu" eleştirilerine de cevap verdi.
İnce o gece yalnız olmadığını, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın da arasında olduğu 50-60 CHP'li ile birlikte olduğunu öne sürdü.
TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile arasında başlayan ‘seçim gecesi’ tartışmalarına yönelik çağrı yaparak "Merdane gibi dönme, beni kanalına çıkar" diye seslendi. İnce, Halk TV başta olmak üzere diğer kanallara da çağrı yaptı. İnce şunları söyledi:

"Ben seçim gecesi yalnız değildim. Engin Altay yanımdaydı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yanımdaydı. Tanju Özcan yanımdaydı. Hasan Akgün yanımdaydı, 50-60 kişi hep birlikteyiz. Beni kanalına çıkar Merdan. Merdane gibi dönme. Seçim gecesi neredeymişim beraber açıklayalım. Sen bunu yapamazsın. Patronun parayı keser. Merdan bunu yapamaz, diğer haber kanalları onu da çağrısın, CHP vekillerini de beni de çağırın, seçim gecesini konuşalım. İftira atmaktan vazgeçin insanlara. Hodri meydan. Bu arkadaşlarla birlikte çıkmak istiyorum. Suskunluklarını anlamış değilim. Tanju Özcan, yüzde 99 İnce'nin anlattıkları doğrudur dedi. Tele1, HalkTv, CNN, Fox... Kim istiyorsa, günün 24 saati... Benim çözümüm bu. Bir daha da iftira atma, yiyorsa çağıracaksın konuşturacaksın.
Gazeteciliğin temeli cevap hakkına saygı göstermektir. O kanalı nasıl kurduğunu da biliyorum, sen maaşlı bir adamsın. Sormayacağım bunları, belediyelerden aldığın paraları da sormayacağım. Bana soru soruyor, ben derdimi anlatamıyorum. Böyle gazetecilik olur mu? Senin iktidar medyasından ne farkın var?"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı