Muharrem İnce resmi adımını atıyor: Yarın YSK'ya gidiyor!

Cumhurbaşkanı adayı olarak oyları böldüğü yönünde eleştirilere maruz kalan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce yarın resmi adımını atıyor. İnce YSK'ya giderek resmi başvurusunu yapacak.

GÜNDEM 19.03.2023, 18:50
Muharrem İnce resmi adımını atıyor: Yarın YSK'ya gidiyor!
2023 seçimlerine sayılı günler kaldı. Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aday gösterirken, Millet İttifakı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday olarak çıkardı. Seçimlerin bu iki isim arasında geçmesi beklenirken, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce de aday olduğunu açıkladı. İnce, adaylığının Cumhur İttifakı'na yarayacağı, Millet İttifakı'nın oylarını böldüğü gerekçesiyle eleştirilere maruz kaldı.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yarın adaylığını kesinleştirmek için Yüksek Seçim Kuruluna ( YSK) başvuru yapacağını söyledi.
Partisinin genel merkezi önünde toplanan gençlere yaptığı konuşmada, İnce Macron örneğini verdi. Muharrem İnce şunları söyledi:
""Yarın YSK'ya gidip adaylık için dilekçemi vereceğim. Yarın son gün. Ama çarşamba bir iş başlıyor, 100 bin imza. Çarşambadan pazartesiye kadar biz ne yapacağız? Çarşamba günü bir günde işi bitireceğiz. Sizden ne istiyorum? Çarşamba günü kardeşiniz, anneniz, babanız, sevgiliniz, arkadaşınız, babaanneniz, anneanneniz, dedeniz, komşunuz kim varsa, ilçe seçim kuruluna gidip imza verdiriyorsunuz. Hadi göreyim sizi, çarşamba gününden itibaren ilçe seçim kurulu başkanlıkları önünde kuyruk oluşturacaksınız. Fransa'da Macron nasıl her iki bloku yırtıp attıysa, biz de Türkiye'de bir devrim yapacağız."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı