Muharrem İnce yeni parti için tarih verdi

CHP'den ayrılarak yeni parti kuracağını açıklayan Muharrem İnce, bu kez tarih verdi. İnce, Beştepe'ye giden CHP'li isim konusunda da "müthiş gelişmeler oluyor" yorumunda bulundu.

GÜNDEM 04.03.2021, 04:05
4
Muharrem İnce yeni parti için tarih verdi
CHP'den ayrılarak Memleket Hareketi'ni başlatan ve parti kuracağını açıklayan Muharrem İnce, yeni partiyle ilgili açıklamayı genel merkez binasını tamamlayarak 45 gün içerisinde açıklamayı planladıklarını söyledi. İnce, Beştepe'ye giden CHP'li isim konusundaki gelişmeleri de "Müthiş gelişmeler" oluyor sözleriyle yorumladı.
Muharrem İnce, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Yeni partiyle ilgili açıklamayı bir otelde yapmayı düşünmediklerini ve genel merkez binasını tamamlayarak 45 gün içerisinde açıklamayı planladıklarını söyleyen İnce, şöyle konuştu:
"Genel merkezimizin tadilat işleri sürüyor. Ankara'da 19 Mayıs'a planlamıştık ama daha erken bitecek. Partinin kuruluşunu bir otelde açıklamak istemiyoruz. Genel merkezi tamamlayıp açıklayacağız. Nisan ayı içinde yaparız. 45 gün içinde yapmak istiyoruz.
"Siyasette mizah yok"
Yüzde 49'a razı değiliz. Yüzde 50 + 1 almak için çalışacağız. Biz her partiden oy alacağımızı düşünüyoruz. Toplumsal dayanışmayı anlatacağız öncelikle. Toplumda siyasetin kalitesi çok düştü. Mizah yok siyasette.
İlk kez belki de sanat diyeceğiz. Kimse konuşmuyor. Uzay madenciliği, nano teknoloji derken, sanat diyeceğiz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı