Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na yeşil ışık: 'Niye görüşmeyeyim?'

İnce, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Kılıçdaroğlu ile görüşebileceğini söyleyerek, 'Kendi partimle neden görüşmeyeyim?' dedi.

GÜNDEM 07.03.2023, 21:25
2
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na yeşil ışık: 'Niye görüşmeyeyim?'
Uğur Dündar, Sözcü gazetesindeki yazısında, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşebileceğini aktardı. Dündar, Habertürk'teki programında, İnce ile yaptığı görüşmeyi anlattı.
Dündar, İnce'nin "Ben Türkiye'yi yönetmeye talip olmuş bir insanım. İçinden çıktığım partiyle niçin görüşmeyeyim" dediğini belirtti. İnce'nin, kendisiyle görüşmek isteyenlere açık olduğunu ifade ettiğini de ekledi.
Dündar, İnce'nin Altan Öymen ve Hikmet Çetin'in Kılıçdaroğlu ile görüşeceği haberini kendisine soran gazeteciye, "Hayır, olmadı. Olursa tabii ki görüşürüm, niçin görüşmeyeyim ki?" yanıtını verdiğini de paylaştı.
İnce'nin, "Görüşmeye sıcak bakarım" dediğini söyleyen Dündar, kendisiyle yaptığı görüşmenin İnce tarafından aranarak yapılmadığını, ancak İnce'nin görüşmeye açık olduğunu vurguladı.
Dündar, İnce'nin görüşme yapması halinde, " AK Parti'yle bir görüşme ihtimali var mı?" şeklindeki sorusuna ise, "Benim açımdan o ihtimal yok. Benim bir siyasi hedefim var. O da Türkiye'yi yönetmek" yanıtını verdiğini aktardı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı