Müjdat Gezen tarafını seçti: Dündar'ı mı Özdil'i mi destekliyor?

Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil arasında yaşanan gerginlik sonrası ikilinin arkadaşı olan Müjdat Gezen tarafını seçti.

GÜNDEM 22.06.2021, 10:50
12
Müjdat Gezen tarafını seçti: Dündar'ı mı Özdil'i mi destekliyor?
Gazeteci Uğur Dündar, TELE1'de Tuncay Mollaveisoğlu ile yaptığı canlı yayın programında gazeteci Yılmaz Özdil'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrasında yaşanan kavgada ikilinin diğer arkadaşı Müjdat Gezen tarafını seçti.
Özdil'in Twitter paylaşımında, “Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK aşına su katmak istemem ama, SBK’nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD’de açılan davanın iddianamesinde yazıyor… Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!” ifadeleri için sinirlenen Uğur Dündar'a Müjdat Gezen'den destek geldi.
Yaşanan gerginlik sonrası yayına bağlanan Müjdat Gezen, Uğur Dündar’ın yanında olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:
“Dünyanın duymasını istiyorum. Burada çok önemli bir hata yapılıyor. Bundan yıllar önce Akadlar Kültür Merkezinde "Ustalara Saygı" diye bir gece yapılıyordu. Bu Uğur Dündar için yapılıyordu. Ben de oradaydım. Yanımda da Altan Ertürk diye bir arkadaş vardı. Bu arkadaş sahneye fırladı.Bir televizyon kurmakta olduğunu bunun başında senin olman gerektiğini söyledi. Bu da o yayında o kayıtların tamamında var. Eğer burada adı geçen kişi Altan Ertürk diye zikrediliyorsa onu bilmiyorum. Ama Altan Ertürk lafı hiç geçmeden başka birileri bu konuyla ilgiliyse de Altan Ertürk burada paravansa onu da bilmiyorum.
Ama bura beni üzerinde durmam gereken bir şey var sen benim yarım asırdan fazladır arkadaşımsın. Ben bu gece senin yanında olmazsam gözlerim açık ölürüm. Burada karım da 3 çocuğum da son derece müzterih durumda. Bana gelen mesajları okursam insanlar utanır. 'Biz Uğur Dündar’ı tanıyoruz, fazla söze gerek yok' minvalinde mesajlar alıyorum. Eğer ben bu gece senin yanında olmazsam gözüm açık ölürüm. Kendini üzme..."
Konuya dair ilgili diğer haberi tıklayın

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı