Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili skandal fotoğraf

Cem Garipoğlu’nun öldürdüğü Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili skandal bir fotoğraf ortaya çıktı. İşte sosyal medyayı ayağa kaldıran o fotoğraf.

GÜNDEM 11.07.2021, 19:35
25
Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili skandal fotoğraf
Cem Garipoğlu’nun vahşice öldürdüğü Münevver Karabulut cinayetinden yıllar geçmesine rağmen cinayet  hala sır perdesini koruyor. Ölümüyle ilgili bir çok söylenti çıkan Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili skandal bir fotoğraf ortaya çıktı.
Lise öğrencisi Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Cem Garipoğlu tarafından öldürülmüştü. Olayın ardından kayıplara karışan Cem Garipoğlu cinayetten 197 gün sonra teslim olmuştu. Cem Garipoğlu tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevinde 10 Ekim 2014 tarihinde öldü. Cem Garipoğlu’nun Münevver Karabulut’u neden öldürdüğüne dair bir çok iddia ortaya atıldı. O iddialardan bir tanesi de Münevver Karabulut’un bir Yahudi ayinine kurban edildiğiydi. Olayın ardından 12 yıl geçmesine rağmen cinayetle ilgili çok sayıda haber yapıldı. Son olarak sosyal medyada çıkan skandal bir fotoğraf ortalığı ayağa kaldırdı.
Kısa bir süre önce Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi S. Garipoğlu Instagram hesabından bir paylaşımında bulundu. Skandal fotoğrafta Münevver Karabulut'un öldürüldüğü odadaki koltukla birebir aynı olan bir koltuğun üzerinde 4 kişinin gülerek poz verdiği görülüyor. Fotoğraf sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken Twitter’da da rend Topic olarak Türkiye gündeminin birinci sırasına geçti.Bir aile karesi gibi görünen ve yeni çekilmiş fotoğrafı S. Garipoğlu gelen tepkiler üzerine sildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı