Murat Muratoğlu: AKP artık dışarı iş vermiyor!

Murat Muratoğlu, Sözcü'deki bugünkü yazısında, "AKP artık nasıl bir yetenek, kalibre, vizyon ve düşünce çölünün ortasına düştüyse, dışarı iş vermiyorlar!" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 13.04.2021, 09:20
24
Murat Muratoğlu: AKP artık dışarı iş vermiyor!
Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin’in “RTÜK Başkanlığı dışında Halk Bankası Yönetim Kurulu üyeliğimden maaş alıyorum; bu da yasal ve etiktir” açıklamasını değerlendirdiği yazısında eleştirilerde bulundu.
Şahin’e yönelik, “Bankacılığın hangi branşında ne tür bir deneyimi olduğunu söylemedi… Belli ki modern dünyadan çok farklı bir “etik” anlayışına sahip” eleştirisi getiren Muratoğlu, AKP’ye ilişkin olarak da, “AKP artık nasıl bir yetenek, kalibre, vizyon ve düşünce çölünün ortasına düştüyse, aile arasında aynı kişilere stratejik görevleri yükleyip idare etme çabasındalar. Dışarı iş vermiyorlar!” yazdı.
Öte yandan Muratoğlu, “Liyakat neydi? Liyakat filmde, dizide şarap bardağını buzlamayana ceza kesmekti. Ekonomi bu kafayla buz kesti!  Bu saatten sonra kimse çıkıp da dış mihrak, faiz lobisi lafı etmesin. Ancak gerçekleri sansürlersin!” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı