Murat Muratoğlu: Ülkenin göbek adı IBANoğulları oldu

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, “Ülkenin göbek adı IBANoğulları oldu! Her sıkıştığında yardım talep edeceksen ülkeyi kahvedeki Hüsnü Dayı da gayet güzel yönetir” diye yazdı.

GÜNDEM 31.07.2021, 10:35
19
Murat Muratoğlu: Ülkenin göbek adı IBANoğulları oldu
Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, bugünkü, “IBANoğulları devleti” başlıklı yazısında, “Ege ve Akdeniz’de birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla beraber Türkiye’deki söndürme uçaklarına ilişkin yeniden başlayan tartışmalara değindiği bugünkü yazısında, yangınların başlamasının ardından vatandaştan bağış isteyen Kızılay’ın adını geçirmeden, “Teşhisim; her afette vatandaşa dönüp, 'Hadi pamuk eller cebe' denmesi iktidarın kötü yönetiminin, sorumsuzluğunun, ekonomik becerisizliğinin, har vurup harman savurmasının bir sonucudur. Ülkenin göbek adı IBANoğulları oldu! Her sıkıştığında yardım talep edeceksen ülkeyi kahvedeki Hüsnü Dayı da gayet güzel yönetir” diye yazdı.
Murat Muratoğlu, “Kusura bakmasınlar ama bugüne kadar toplanan hiçbir bağışın akıbeti belli değil… Nereye gitti? Önce o harcamaların faturasını bir göstersinler, sonrasında para istesinler.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı