Murat Sancak’tan Balotelli çıkışı: 4 milyon Euro’yu verip alsınlar

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 23.08.2022, 01:35
Murat Sancak’tan Balotelli çıkışı: 4 milyon Euro’yu verip alsınlar
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yönettiği kulübünün Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda  Fenerbahçe’ye 4-2 mağlup olması sonrasında açıklamalarda bulundu.
Mario Balotelli'nin takımda kalıp kalmayacağı ilgili net ifadeler kullanan Sancak ‘parayı veren düdüğü çalar’ ifadelerini kullandı.
İşte Murat Sancak’ın açıklamalarından satır başları:

“Bütün yorumcular, maçın içindeki pozisyonları iyi incelesinler. Daha ligin başındayız. Bunun Adana’sı da var. Adana’da da oynayacağız. Adaletli olun, rica ediyorum. Adaletli olun, başka bir şey demiyorum. Haftanın en önemli maçıydı bu. Ona göre dikkat etmekte fayda var. Allah onların da yardımcısı olsun. Ama adalet herkese lazım, Fenerbahçe’ye de lazım olur. Onlar için de sitem ediyorum."
“Balotelli normalde sakat. Ancak gidecekse de gitsin. Bir Balotelli gider başka Balotelli gelir. Onun yerine Dzyuba’yı aldık, 3 tane santrforumuz var. Parayı veren düdüğü çalar, parayı getirecekse Fenerbahçe ya da  Galatasaray da alabilir.”
“Fenerbahçe ve Galatasaray’a sesleniyorum. Balotelli’yi çok istiyorlarsa 4 milyon Euro’yu verip alıp gitsinler. Bende pazarlık yok. 4 milyon Euro’yu bankaya yatıran alır. Tekliflere açığım. 4 verdikten sonra yok diyemem zaten. Serbest kalma maddesi var.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı