“Müslümanlar dünya barışını sağlayacak güce sahiptir”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Asyalı gençler ile bir araya geldi.

GÜNDEM 31.07.2021, 04:35
33
“Müslümanlar dünya barışını sağlayacak güce sahiptir”
Asyalı öğrenciler tarafından organize edilen eğitim toplantısında konuşan Karamollaoğlu, İslâm Birliği’nin kurulması gerektiğini, ancak bu şekilde dünya barışının sağlanacağını ifade etti. Karamollaoğlu, “Müslümanlar dünya barışını sağlayacak güce sahiptir” ifadesini kullandı.
Ankara Haymana’da Asyalı öğrencilerin bir araya toplandığı SAYO derneği tarafından organize edilen eğitim toplantısına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı. Karamollaoğlu, gençlere dünyanın sorunlarına karşı kurtuluş yolunun İslam’da olduğunu, bunun için de İslam Birliği’nin kurulması gerektiğini belirtti.

Asyalı öğrencilerin bir araya geldiği eğitim toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dünya barışı için İslam Birliği’nin kurulması gerektiği çağrısında bulundu. Karamollaoğlu, “Dünya barışı için, ahlaki ve manevi değerlerin ihya edilmesi, doğal kaynakların verimli kullanılması ve Müslümanların arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi gerek, ayrıca siyaseten güçlenmek gerekir” dedi.

Karamollaoğlu, Müslümanların dünyayı kurtaracak güce sahip olduklarına dikkat çekerek, “Dünyayı ancak İslam ve Müslümanlar kurtarabilir. Bunun için de D-8’ler tekrar aktif hale getirilmeli, Müslümanlar da aralarındaki ilişkileri güçlendirerek dünyadaki kargaşaya son verebilir. Çünkü bizim inancımız da adalet. Barış ve hoşgörü var” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı