Mustafa Balta, Hakk’a uğurlandı

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Balta, rahmet-i Rahman’a kavuştu. Millî Görüş hareketinde önemli görevlerde bulunan Balta’nın cenazesi, Yalova Paşaköy Mezarlığı’nda defnedildi.

GÜNDEM 18.04.2023, 04:35
4
Mustafa Balta, Hakk’a uğurlandı
Cenazeye katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Mustafa Balta’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Millî Görüş mensuplarına başsağlığı diledi. Cenazeye, Saadet Partisi genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ile birçok vatandaş katıldı.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yalova İl Sorumlusu Mustafa Balta, Hakk'a yürüdü. Millî Görüş partilerinde önemli görevlerde bulunan Balta’nın cenaze namazı, Yalova Merkez Camii’nde kılındıktan sonra Paşaköy Mezarlığı’nda defnedildi. Cenazeye katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri ile birçok vatandaş katıldı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da, Mustafa Balta'nın vefatı vesilesiyle taziye mesajı yayımladı. Sosyal medya hesabından konuya dair başsağlığı mesajında Karamollaoğlu, "Değerli yol arkadaşım, partimizin Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yalova İl Sorumlumuz Mustafa Balta'nın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhuma, Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. Millî Gazete ailesi olarak, Mustafa Balta ağabeyimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı