Mustafa Denizli: Belki de hedeflerin en önemlisi!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay’ın teknik direktörü Mustafa Denizli, kulübün Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi.

SPOR 13.05.2021, 12:35
5
Mustafa Denizli: Belki de hedeflerin en önemlisi!
Spor Toto 1. Lig Play-Off yarı final ilk maçında 17 Mayıs Pazartesi günü evinde İstanbulspor'la karşılaşacak olan Altay'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, kulübün tesislerinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Mustafa Denizli, "Hayatımda çalıştığım birçok konuda hedefime ulaştım ama bu çalışma çok farklı bir çalışma benim için. Belki hedeflerin en önemlisi olacak. Bize ve bütün camiamıza şimdiden bu yolculuğun iyi geçmesini diliyorum. Altay tarihini yakından takip edenler, Altay'ın Türkiye ve İzmir için ne ifade ettiğini çok daha iyi bilirler. Bunu da en iyi bilenlerden biri benim. Kulübümüzün bundan sonraki yolculuğu inşallah sene başında koyduğu hedefe ulaşmak içindir. Bütün camia, yönetim kurulu, teknik ve sporcu kadrosu olarak pazartesi gününden itibaren bu yolculuğa başlıyoruz. Bizim için lig maçları bitti. İkinci etap oynayacağız. Bu maçların statüsü farklı. Rakipleri farklı olmayan bir etap." ifadeleri ile Play-Off karşılaşmalarına verdiği öneme dikkat çekti.

Denizli, "Bu kelimenin ifade ettiği yer Altay'ın bulunduğu yer değil. Bunu yıllarca sporcusu, takım kaptanı olarak yaşadım. Şimdi inşallah başındaki teknik adam olarak yaşarım. Allah bize o günleri göstersin. Hayatımda çalıştığım birçok konuda hedefime ulaştım ama bu çalışma çok farklı bir çalışma benim için. Belki hedeflerin en önemlisi olacak. Bize ve bütün camiamıza şimdiden bu yolculuğun iyi geçmesini diliyorum. Yarın çok önemli bir gün ülkemiz adına. Yarın bir bayram ama biz bayramı bu yolculuğun sonunda da yaşamak istiyoruz. Başlangıç da bitiş de bayram olsun inşallah." sözleri ile ise Altay’ın yerinin Süper Lig olduğunu ve bu hedefe ulaşmayı başararak çifte bayram yaşamak istediklerini belirtti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı