Mustafa Destici Bakan mı oluyor: Hizmetten kaçınmayız

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici yeni dönemde Bakan olacağına yönelik iddialara cevap verdi. Mustafa Destici "Hizmetten kaçınmayız" ifadesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj yolladı.

GÜNDEM 31.05.2023, 20:55
Mustafa Destici Bakan mı oluyor: Hizmetten kaçınmayız
Büyük Birlik Partisi (BBP) Mustafa Destici Bakan ya da Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı iddialarını yalanlamazken yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj göndermiş oldu. Destici kendisine sorulan iddialar hakkında  Cumhurbaşkanı'nın takdirinde olduğunu ifade ederken "Hizmetten kaçınmayız" dedi.
14 Mayıs’ta yapılan seçimlere kendi logosuyla girme kararı alan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici TBMM’ye milletvekili olarak girmedi. Bu durumun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mustafa Destici’ye bakanlık ya da Cumhurbaşkanı yardımcılığı vereceği öne sürüldü. Bu iddialara BBP Genel Başkanı Destici Anadolu Yayıncılar Derneği'nin düzenlediği Anadolu Sohbetleri Buluşması'nda cevap verdi.

Destici açıklamasında Bakan ya da Cumhurbaşkanı yardımcılığı görevine hazır olduğunu gösterirken “Böyle bir teklif gelirse, parti kurullarımızda bunu değerlendiririz. Biz siyaset yaparken devletimize, ülkemize hizmet etmek amacıyla çalışıyoruz. Hizmet etme imkanı yakaladığımızda ise hizmetten kaçınmayız. Ancak, söylediğim gibi bu konuyla ilgili bir görüşme veya konuşma gerçekleşmemiştir” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı