Mustafa Reşit Akçay sessizliğini bozdu: Trabzonspor'dan ayrılmasaydım

Mustafa Reşit Akçay sessizliğini bozdu. Akçay, "Trabzonspor'dan ayrılmasaydım şampiyon olabilirdik" dedi.

SPOR 22.09.2022, 11:05
Mustafa Reşit Akçay sessizliğini bozdu: Trabzonspor'dan ayrılmasaydım
Kocaelispor'u çalıştıran tecrübeli çalıştırıcı Mustafa Reşit Akçay 2013-2014 sezonunda UEFA Avrupa Ligi gruplarından namağlup lider çıkarttığı Trabzonspor ile ilgili sessizliğini bozdu.
Akçay, Fanatik gazetesinden Atalay Özçelikli'ye verdiği röprotajta "Trabzonspor'dan ayrılmasaydım şampiyon olabilirdik" açıklamasında bulundu.
"Trabzonspor'un kapısından girdiğim gün hayatımın en mutlu günüydü... O dönem Trabzonspor'da çalışmam hem büyük bir şanstı hem de büyük bir şanssızlıktı. " diyen Akçay, "O anki buluşmayı insan olarak istiyorsunuz ama şartlar ve stratejiler konusunda etrafınızda yardım alacak kişiler olmayınca hatalar yapabiliyorsunuz. Ama çok güzeldi." diye konuştu.
"O zamanki sevgimle elimden geleni yaptım, çırak birisi olarak güzel şeyler yaptım. Ama şimdiki tecrübemle gelsem bambaşka olurdu." diyen Mustafa Reşit Akçay, şöyle konuştu:

"İnsan ustalık döneminde de kendisini Süper Lig'de görmek istiyor. Trabzonspor'dan ayrılmasaydım şampiyon olabilirdik.
Hüseyin güzel bir adam. Benim yaşadığım çaylaklık döneminin aynısını o yaşadı. O biraz daha benden şanssızdı, ben kendimi ifade edebilmek için bir süreç buldum, kendimiz ayrılma kararı verdik. Yönetim kurulunun, Hüseyin'e de daha saygıyla yaklaşması lazımdı, sahiplenilmesi lazımdı. Onlar da dışsal baskılarla böyle hareket ettiler. Çıraklıkla, Trabzonspor gibi büyük bir camiayı yönetmek kolay değil."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı