Son Dakika

Mustafa Sarıgül çıldırmıştı! Oğuzhan Uğur’dan cevap gecikmedi

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Babala TV'ye davet edilmediği için Oğuzhan Uğur'a yüklenmişti. Oğuzhan Uğur'dan Sarıgül'e cevap gecikmedi.

GÜNDEM 04.10.2022, 16:25
Mustafa Sarıgül çıldırmıştı! Oğuzhan Uğur’dan cevap gecikmedi
TikTok’ta çektiği garip garip videolarla öne çıkan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül geçtiğimiz günlerde çektiği bir videoda ‘çıldırdığı’ anlar sosyal medyada gündem olmuştu.
Youtube’da Babala TV kanalının sahibi Oğuzhan Uğur’a yüklenen TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül üslubu ile tepki çekmişti. Sarıgül videoda, “Babala TV’de o programı yapan çocuk Oğuzhan mı ne zıkkımsa, çağırsın gideyim. Oğuzhan, çağır beni kardeşim istediğin en kazık soruları sor. Hangi soruları sordurtacağını biliyorum, o tuzakları da sen kurarsın. Benim yaptığım hiçbir hizmete teşekkür etmedin, çünkü senin gibi okumuş cahillerin şükretme kültürü yok.” demişti.
Youtube’da Babala TV’de “Mevzular Açık Mikrofon” isimli program yapan Oğuzhan Uğur, Mustafa Sarıgül'ün kendisi ile ilgili çektiği videoya cevap verdi.
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’e sosyal medya platformu Twitter hesabından seslenen Oğuzhan Uğur, “Aaa başkanım bekliyoruz. Ortam sizin.” ifadesini kullandı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı