Mustafa Sarıgül, Kılıçdaroğlu’nu anlattı: Çok çalışır, az konuşur...

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Kılıçdaroğlu, devletin hesabını kitabını toplar, iki yakamız bir araya gelir. Kimseye yan bakmaz, az konuşur, çok çalışır, sarayda da yaşamaz'' dedi.

GÜNDEM 27.05.2023, 10:10
2
Mustafa Sarıgül, Kılıçdaroğlu’nu anlattı: Çok çalışır, az konuşur...
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, “Kılıçdaroğlu, devletin hesabını kitabını toplar, iki yakamız bir araya gelir. Kimseye yan bakmaz, az konuşur, çok çalışır, sarayda da yaşamaz'' dedi. Bayburt'ta seçim gezisi yapan Sarıgül, şunları söyledi:

“Türkiye 5 yıldır, bir kişi tarafından tek başına yönetiliyor. Bunun adına da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi diyorlar. Bu sistem dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş, duyulmamış bir sistemdir. Başında kim olursa olsun bu sistem yürümez. Hangi siyasi partiye oy vermiş olursak olalım, hangi siyasi düşünceye sahip olursak olalım, Türkiye'mizin iyiliği için bu sistemi değiştirmemiz lazım. Devlette hesap kitap kalmadı. Kemal Kılıçdaroğlu, devletin hesabını kitabını toplar, iki yakamız bir araya gelir. Adalete ve liyakate önem verir. Tarlada fabrikada üretim, kamuda dürüst yönetim diyen isim Kılıçdaroğlu'dur.  Herkesin cumhurbaşkanı olur. Kimseye yan bakmaz, parmak sallamaz, az konuşur, çok çalışır. Sarayda yaşamaz, Türkiye'yi saray yapar. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yönettiği Türkiye güzel bir Türkiye olur.''

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı