Naci Görür'den vatandaşlara seçim sitemi: Umursamıyorsunuz yazık

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, seçim sürecinde vatandaşlara deprem konusunda bilinçli davranmayı önerdi.

GÜNDEM 09.05.2023, 09:05 09.05.2023, 13:48
3
Naci Görür'den vatandaşlara seçim sitemi: Umursamıyorsunuz yazık

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, seçim sürecinde vatandaşların siyasilere karşı deprem ile ilgili taleplerde bulunması önerisi yaptı.
"Dertleşeme" başlığıyla yaptığı paylaşımında vatandaşlara siyasilerden deprem güvenliğiyle ilgili taleplerde bulunması uyarısı yapan Görür, "Dünya kadar vaat yapılıyor. Dikkat ediyorum da meydanları dolduran sizden “Kentimizi deprem dirençli yapmanızı istiyoruz, depremde ölmek istemiyoruz babından bir talebiniz yok. Hepimiz korktuğumuzu söylüyoruz ama pek de umursamıyoruz yazık!" ifadelerini kulandı.
İşte Naci Görür'ün uyarı paylaşımı şu şekilde:
"Sevgili takipçilerim, sevgili halkım. Meydanlar dolup dolup taşıyor. Bir siyasetçi gelip bir siyasetçi gidiyor. Dünya kadar vaat yapılıyor. Dikkat ediyorum da meydanları dolduran sizden “Kentimizi deprem dirençli yapmanızı istiyoruz, depremde ölmek istemiyoruz babından bir talebiniz yok. Üçünüz, beşiniz bir araya gelip büyük pankartlar açarak siyasetçinin dikkatini çekebilirsiniz. Buna benzer birkaç eylem ülkede dikkat çeker, bir farkındalık oluşturur. Hepimiz korktuğumuzu söylüyoruz ama pek de umursamıyoruz yazık!"
DERTLEŞME: Sevgili takipcilerim, sevgili halkım. Meydanlar dolup dolup taşıyor. Bir siyasetçi gelip bir siyasetçi gidiyor. Dünya kadar vaat yapılıyor. Dikkar ediyorum da meydanları dolduran sizden “Kentimizi deprem dirençli yapmanızı istiyoruz, depremde ölmek istemiyoruz babından…

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı