Nagehan Alçı beklenen net açıklamayı yaptı! AK Parti’yi bırakıyor mu?

Habettürk yazarı gazeteci Nagehan Alçı son günlerde hakkında çıkan AK Parti’den ayrılıp CHP’ye saflarına geçtiği iddialarıyla ilgili gazetesindeki köşesinde açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 14.05.2022, 14:15
25
Nagehan Alçı beklenen net açıklamayı yaptı! AK Parti’yi bırakıyor mu?
AK Parti iktidarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eylem ve söylemlerini her fırsatta destekleyen Nagehan Alçı’nın son aylardaki tutumu kafaları karıştırmıştı. Nagehan Alçıı’nın AK Parti’den uzaklaştığına yönelik iddialar ortaya atılırken bugün ünlü gazeteciden net bir açıklama geldi.
Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz turuna katıldıktan sonra AK Partililerin yoğun tepkisini alan Habertürk yazarı Nagehan Alçı Canan Kaftancıoğlu’nun aldığı cezaya da sert tepki gösterdi. Bu olaylar sonrası AK Parti taraftarlarından yoğun tepki alan Nagehan Alçı bugünkü köşesinde CHP saflarına geçtiğine dair iddiaları yalanladı.
Alçı, Canan Kaftancıoğlu’na yapılanın haksızlık olduğunu bir kez daha dile getirse de “ndişe etmeyin, benim CHP'li olduğum, CHP'yi destekleyeceğim falan yok. "Sizin mahalle"ye transfer olmaya hiç niyetli değilim.” İfadelerine de yazısında yer verdi.
Alçı yazısının bir bölümünde konuyla ilgili şunları yazdı:
Klasik bir CHP'li değil Kaftancıoğlu. Klasik CHP'lilere mevcut rejim dokunmaz, hatta onları müttefik kabul eder. Bu 4 politik ideolojinin kapsadıkları muarız değil müttefik bugünkü Türkiye'de.
Muhalif okurlarıma o yüzden izlediğiniz "muhalif" televizyon kanallarına ve gazetelere karşı dikkatli olun, onlar sizi kandırıyorlar diye ısrarla yazıyorum. Onlar da bu 4'lü koalisyonun ortakları. CHP medyası dediğimiz gazeteler ve televizyonlar büyük oranda muhalif kesimi oyalama vazifesini üstleniyorlar maalesef.
Ben bu "muhalif" görünümlü rejim propagandistlerini deşifre ettikçe onlar ısrarla beni hedef alıyorlar. Her gün, her gün saldırı...
Endişe etmeyin, benim CHP'li olduğum, CHP'yi destekleyeceğim falan yok. "Sizin mahalle"ye transfer olmaya hiç niyetli değilim.
Benim mahallem tüm Türkiye ve dünya. Ama yeri geldiğinde gazetecilik sorumluluğu gereği "Bu cadde çıkmaz sokak" diye haykırmasını, karşı çıkmasını bilmek gerekir. Yapmaya çalıştığım bu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı