Nagehan Alçı, EGM'ye yüklendi, DEVA'lı isme destek verdi

Gazeteci yazar Nagehan Alçı, Ankara'da Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’na parmak sallayan polis memuru ve sonrasında açıklama yapan EGM'ye yüklendi.

GÜNDEM 21.06.2022, 14:25
11
Nagehan Alçı, EGM'ye yüklendi, DEVA'lı isme destek verdi
Gazeteci yazar Nagehan Alçı, Ankara’da bir polis memurunun İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’na yönelik hareket ve sözlerine tepki gösterdi.
DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Ankara Kızılay’da Somalililer tarafından işletilen Saab Cafe’nin tabelasının açılışına polisin izin vermemesi üzerine olay yerine gitmişti. Yeneroğlu’na parmak sallayan bir polis memuru, “Senin gibi tiplerin ne olduğu belli, ahlâksız sensin lan, adam gibi konuş, milletvekiliymiş” demişti.
Habertürk yazarı Nagehan Alçı da bugünkü yazısının son kısmında, Yeneroğlu’na destek verdi.
Gazeteci Nagehan Alçı, “Mustafa Yeneroğlu’nu haksızlığa uğrayan göçmenlere verdiği destek nedeniyle tebrik ediyorum. Bir polis şefi ile girdiği kavgaya ve EGM başlığıyla Yeneroğlu’na verilen talihsiz cevaba ayrıca değineceğim. Ömer Faruk Gergerlioğlu'na dair yazdığım portre gibi Yeneroğlu'na dair de bir portre yazacağım. Zaten Yeneroğlu ve Gergerlioğlu'nun ruh ikizi siyasetçiler olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı