Nagehan Alçı: Erdoğan - Kemal Kılıçdaroğlu seçim yarışı başladı

Nagehan Alçı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ilan ettiğini belirterek "Erdoğan - Kemal Kılıçdaroğlu seçim yarışı başladı" dedi.

GÜNDEM 22.05.2022, 11:55
3
Nagehan Alçı: Erdoğan - Kemal Kılıçdaroğlu seçim yarışı başladı
HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, CHP'nin Milletin Sesi mitingine ilişkin olarak, " Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını dün ilan etti" açıklamasını yaparak "Bu saatten itibaren artık Tayyip Erdoğan-Kemal Kılıçdaroğlu seçim yarışı başladı diyebiliriz..." yorumunda bulundu.
CHP’nin Maltepe’de düzenlediği ‘Milletin Sesi’ mitingi Canan Kaftancıoğlu için verilen yargı kararlarına itiraz için organize edilmiş olsa da aslında en az bunun kadar açık bir şekilde başka bir anlam da içerdiğini belirten Nagehan Alçı, "Mitingde ilk kez bu kadar net ve kesin bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı ilan edilmiş oldu. Hem de bizzat Kemal Bey tarafından. 'Ben iktidar olduğumda' ile başlayan cümleleri tartışma götürmez bir şekilde Kılıçdaroğlu’nun aday olmaya karar verdiğini gösteriyor. Zaten miting öncesinde konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da “Eskiden gönlümüzün adayı Kılıçdaroğlu deniyordu. O ‘gönlümüzün’ kısmı kalktı. Artık CHP’nin adayı Kılıçdaroğlu diye bir algı oturdu.” diyerek CHP yönetiminin de bu konuda kararlı olduğunu ortaya koydu. Yani bu saatten itibaren artık Tayyip Erdoğan-Kemal Kılıçdaroğlu seçim yarışı başladı diyebiliriz…" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı