Nagehan Alçı'dan eşi Kütahyalı'ya sert sözler: Çirkin ifadeler...

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert sözler kullandı.

GÜNDEM 02.06.2021, 14:05
93
Nagehan Alçı'dan eşi Kütahyalı'ya sert sözler: Çirkin ifadeler...
Nagehan Alçı, dün katıldığı programda gerginlik yaşadığı Ümit Kocasakal'a ilişkin Rasim Ozan Kütahyalı'nın paylaşımını 'çirkin' ve 'yanlış' bulduğunu açıkladı.
"Adımın geçmesinden üzüntü duyuyorum" açıklaması yapan Habertürk yazarı Nagehan Alçı dün akşam yayınlanan "Açık ve Net" programında konuk olan hukukçu Ümit Kocasakal ile gerginlik yaşadı.
Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ise sosyal medya hesabından önerilerde bulunmasına tepki gösteren Nagehan Alçı, eşi Rasim Ozan Kütahyalı'yı "Rasim Ozan’ın çirkin ifadelerini kınıyorum, paylaştığı mesajın içeriğini de dilini de çok yanlış buluyor ve içinde ismimin geçmesinden üzüntü duyuyorum..." şeklinde ifadelerle uyardı.
Habertürk televizyonunda eşi Nagehan Alçı ile Ümit Kocasakal'ın gerginliğine sinirlenen Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ise sosyal medya hesabından eşi Alçı'ya önerilerde bulunarak "Şu an bizim emrimizde olan, bize hizmet eden, muhalefeti bölen, bizim kontenjanımızla muhalif rolü oynayan bu arkadaş gibiler rejim için çok mühim. CHP’ye zarar verip, bize faydalı olan bu tip gibilere ihtiyacımız var" diye yazdı. 
Eşi Nagehan Alçı programa devam ederken paylaşımını sürdürerek Twitter'dan 'Bunlar bizim köpeğimiz' ifadelerini kullanan Kütahyalı, "Nagehan’cım beni dinlemedin ve beni kırdın. Ekranda sahte Atatürkçülük şovu yapıp sonra Adnan Oktar’ın, PKK’lıların ve FETÖ’cülerin avukatlığını yaparak milyon dolarları indiren bu tipler bize faydalı. Kabaca ifade edeyim: Bunlar bizim köpeğimiz. Onlar bize lazım, hoşgörülü ol" dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı