Son Dakika

Nagehan Alçı’nın İTO seçimleri çıkışı alay konusu oldu 'Girmemeliydim'

Nagehan Alçı, İTO seçimleri için CHP'nin destekliği adayın kazandığı yazdı fakat gerçek öyle değildi. Attığı 3 tweeti derhal silen Nagehan Alçı özür dileyerek 'bu konuya hiç girmemeliydim' dedi.

GÜNDEM 09.11.2022, 22:45
2
Nagehan Alçı’nın İTO seçimleri çıkışı alay konusu oldu 'Girmemeliydim'
Yaklaşık 700 bin üyesi olan İstanbul Ticaret Odası ( İTO) seçimlerinin birinci aşaması bugün tamamlandı. Sonuçlara göre, mevcut İTO Başkanı Şekib Avdagiç’in listelerinden 195 üye 273 kişilik İTO Meclisi’ne girdi. Bu kez İTO Başkanlık seçimi 15 Kasım Salı günü yapılacak.
Gazeteci Nagehan Alçı’nın İTO seçimleri ile ilgili yaptığı paylaşımında İTO'daki seçimi CHP'nin kazandığı yazması alay konusu oldu. 
CHP'lilerin sandıklarını patlattığını, AK Parti'nin büyük bir hezimet yaşadığını belirten Nagehan Alçı, “İstanbul Ticaret Odası'nda zafer CHP'nin ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun diyebiliriz. Buradan dönüş imkansız. Arada çok büyük fark var. CHP örgütü resmen sandıkları patlattı. İTO'da Şekib Avdagiç yönetimi yani AK Parti büyük bir hezimet yaşıyor.” ifadelerini kullandı.

Şekib Avdagiç'in kaybettiğini, AK Parti büyük bir hezimet yaşıyor diyerek paylaşan gelen sonuçlardan sonra paylaştığı 3 iletiyi silen Nagehan Alçı takipçilerinden özür diledi.
Nagehan Alçı’nın paylaşımı şöyle:

Nagehan Alçı’nın bu ifadeleri ‘siparişle yazıyor’ yorumlarına neden oldu. 
“Tüm okurlarımdan özür diliyorum. Ticaret alemi gibi bilmediğim bir dünya hakkında kimden bilgi gelirse gelsin yazmamalıydım. İnsan bilmediği konuya girmemeli. İTO’nun eski başkanı İbrahim Çağlar’a yakın ve de koyu AK Partili olan bir çevreden aldığım bilgiler yanlışmış maalesef.
Siyaset dünyasına ne kadar hakimsem ticaret dünyasına o kadar uzak bir insanım. Hiç bu konuya girmemeliydim. Yeniden herkesten özür diliyorum. Habercilik şehvetiyle bana gelen bilgiyi doğru zannettim. Şekib Avdagiç-İbrahim Çağlar olayını da hiç bilmiyordum…”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı