Ne günlere kaldık! Görülmemiş ayçiçek yağı kampanyası

Ayçiçek yağı fiyatları ile konuşulurken bir yandan da kampanyalara konu olmaya başladı. Ayçiçek yağı kampanyası 'ne günlere kaldık' dedirtti. Faturalı hatta geçene 1 lt ayçiçek yağı veriliyor...

EKONOMİ 30.11.2021, 20:10
10
Ne günlere kaldık! Görülmemiş ayçiçek yağı kampanyası
Ayçiçek yağı fiyatı durdurulamıyor. Ayçiçek yağı fiyatları 2 ayda 5 kez zam yedi. Ayçiçek yağı fiyatları ile vatandaşın ekonomisi sarsmaya devam ederken sıvı yağ fiyatlarından yeni zamların ilerleyen günlerde de devam edeceği öğrenildi. Ayçiçek yağı fiyatlarına gelen zamlar bazı GSM şirketlerini de harekete geçirdi. Bir GSM şirketi, kendi şirketlerinde faturalı hattan faturasız hatta geçen aboneye 1 LT yağ kampanyası başlattı.
Sosyal medyada ortaya çıkan bir fotoğrafta cama yazılan notta, “Bugüne özel… Faturasızdan faturalı hatta geçene 1 LT yağ hediye” ifadeleri yer aldı. Kampanya sosyal medya platformlarında gündem oldu.
“Ne günlere kaldık” yorumları yapılan kampanya için yüzlerce kişi sosyal medyadan yorumlarda bulundu.
Bazı yorumlar şöyle oldu:
Ayçiçek yağı fiyatları zincir marketler başta olmak üzere birçok satış yerinde cumartesi gününden itibaren zamlı olarak satılmaya başladı. Marka marka değişen ayçiçek yağı fiyatları ortalama olarak 100 TL'yi geçti. BİM'de Sole 5 litrelik ayçiçek yağı 89,90 TL oldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı